Luxe Woonboerderij met Poolhouse

Op de plek waar in het verleden een boerenschuur stond, verrees na de sloop van het oude gebouw een poolhouse dat de perfectie overstijgt. Het summum van schoonheid, luxe en comfort en de perfecte plek om heerlijk te zwemmen, te ontspannen in het wellnessgedeelte en een onvergetelijk feestje te vieren rondom de bar. Optimaal genieten in het Zeeuwse land. Een toonbeeld van de ontwerpklasse van designer Stephen Versteegh.

Het adembenemende poolhouse is gelegen achter een bestaande boer-derij, die aan een grondige verbouwing is onderworpen. De eigenaar van Versteegh-Design paste de plattegrond van de oude woning geheel aan de levenswijze en de wensen van de bewoners aan. Ook behield hij de oude charme van het interieur en voegde daar warme, moderne, stoere en chique elementen aan toe. Iets wat goed zichtbaar is in de living, waar de klassieke haardpartij samensmelt met luxe meubilair en stijlvol maatwerk en in de leefkeuken, waarin de houten balken op bijzondere wijze combi-neren met het prachtige eiland en de stijlvolle barkrukken.

Ware Eyecatcher

Achter de woning vinden we dus de ware eyecatcher van de woning: het luxe poolhouse, waarin de houten balkenconstructies en tegels met tra-vertinlook refereren aan de landelijke omgeving en samen met de grove steenstrips bij de waterval voor warmte in de exclusieve ruimte zorgen. Aan de achterzijde van de muur met de waterval ontwierp Stephen de uitnodigende bar, waarvan hij in het verlengde een sfeervolle eettafel plaatste. Het zwembad zelf is voorzien van blauw mozaïek. Het luxe ver-blijf is verder voorzien van een douche, een stoomcabine en een sauna én een stijlvol ingericht gastenverblijf op de eerste verdieping.


Dit artikel verscheen in oktober 2023 in EXCELLENT Magazine.
Architect van dit project: Stephen Versteegh / Versteegh Design.